Het boek

Home / Het boek

5 Wheel Drive Concept in het boek Events & Beleven

In dit rijk geïllustreerde boek 5 Wheel Drive Concept staan beleving en ervaring centraal. Wat maakt een event in de ogen van de deelnemers tot een onvergetelijke gebeurtenis?

Elk event heeft beleving en ervaring als doel. Van festival tot feest, van training tot congres, van tentoonstelling tot pretpark, van ceremonie tot herdenking en van excursie tot groepsreis. Wat speelt er allemaal een rol in het beleven en ervaren van de deelnemers, gasten, bezoekers of publiek?

Wat maakt dat ze wow! zeggen in plaats van mwah en wat maakt het voor hen onvergetelijk?
In dit boek lees je hoe je het antwoord op die vraag kunt vinden met het 5 Wheel Drive concept. Het concept brengt de processen in beeld die tijdens het event de beleving en ervaring van de deelnemers kunnen genereren, in stand houden en versterken.

Events & Beleven is geschreven vanuit de optiek van de professional die een event realiseert.
Het geeft handvatten en aanwijzingen voor het ontwerpen van een event en voor begeleiding en bijsturing tijdens het event. Het 5 Wheel Drive concept brengt de belevingsgerichte aspecten van events onder woorden en samen met veel praktijkvoorbeelden maakt het duidelijk wat het ene event in de ogen van deelnemers succesvol maakt en het andere niet.

Uitgever: BOOM Amsterdam
isbn: 978 90 473 0056 4

Het boek bestellen

Over de auteurs